Werkwijze

Wanneer je interesse hebt in coaching of training kan je contact opnemen via het contactformulier en neem ik contact met je op.

Coaching:

De coaching sessies duren 60 minuten. In de eerste sessie zal de focus liggen op het verhelderen van je coachingsvraag. In de daaropvolgende sessies gaan we aan het werk met deze vraag. Hiervoor gebruik ik verschillende methodieken en technieken welke ik inzet tijdens de gesprekken, afhankelijk van je vraag en wat er naar voren komt in de sessies zet ik deze technieken in.  Als je bij mij komt betekent dat dat we samen eerlijk en actief kijken naar het proces. Geen onnodig lange trajecten of afspraken vooraf over het aantal sessies, maar samen kijken en bepalen we wat, hoe vaak en hoe lang er ondersteuning nodig is.

Training:

Ik ontwikkel trainingen met onderwerpen zoals: omgaan met je hooggevoeligheid, zelf- en lichaamsbewustzijn ontwikkelen, het vergroten en aanwakkeren van zelfsturing etc. Daarnaast kan ik inspelen op vragen van bedrijven en instellingen en een training op maat ontwikkelen en verzorgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer je interesse hebt kan je contact opnemen via het contactformulier en neem ik contact met je op.